KSZJ HÍREK

BME Építészkar hallgatóinak kiállítása a KSZJ-ben

Tisztelt Érdeklődők!
Szeretettel hívjuk Önöket a BME Építészmérnöki kar, Építészettörténeti és Műemléki tanszék, 2022 őszi félévében készült hallgatói munkáinak kiállításmegnyitójára 2023. május 12. pénteken 17 órakor.
Utána kötetlen beszélgetés és Triznya kocsma az iskola pincéjében.
KSZJ vezetősége

KSZJ hírek

2024 . 02 . 19

Hamvazószerdai szentmise

Hamvazószerdával megkezdődött a 2024-es év Nagyböjtje. A február hónap közös liturgikus alkalma volt ez a nap, amelyet szentmisével ünnepeltünk az iskola aulájában. A mise videófelvételét Youtube-csatornánkon tekinthetik meg.

KSZJ hírek

2024 . 02 . 14

Szabó Anna hárfakoncertje a KSZJ-ben

Február 12-én Szabó Anna hárfaművész örvendeztette meg a KSZJ diákságát különleges hangulatú koncertjeivel (Youtube-csatornánkon megtekinthető). Korosztálytól függetlenül emlékezetes élmény volt számunkra. Köszönet Nacsa Ildikó tanárnőnek a szervezésért!

KSZJ hírek

2024 . 02 . 09

Szónokverseny

Az előző évek hagyományához híven, ebben a tanévben is csatlakoztunk az Eötvös József Kárpát-medencei középiskolai szónokversenyhez. Az iskolai fordulóra 2024. február 8-án került sor. Komáromi Tas (10.a) végzett az első helyen, Barabás Bíborka (11.b) lett a második, és Pintér Apolka (10.b) kapta a harmadik helyezést.

KSZJ hírek

2024 . 02 . 06

Házasság heti előadásra invitáljuk a házaspárokat

Kedves Házaspárok! A Házasság Hete alkalmából szeretettel hívunk benneteket február 13-án, (kedd) 19 órakor Uzsalyné Pécsi Rita előadására a KSZJ aulájába. Címe: Egymás kedvéért születtünk.

KSZJ hírek

2024 . 01 . 30

Ezüst minősítés a trombita-versenyen

A Weiner Leó Katolikus Zeneiskola és Szakgimnázium által rendezett Országos Zeneiskolai Trombita versenyen, Török Bernát Péter 5. osztályos tanuló ezüst minősítést nyert. Gratulálunk Bernátnak és felkészítő tanárainak!

KSZJ hírek

2024 . 01 . 29

Nyári zarándoktábort hirdetünk

Kedves Szülők, Kedves Diákok! A KSZJ és a Zsámbéki Premontrei Technikum Szakképző Iskola és Gimnázium 6-12. évfolyamos tanulóival nyáron, július 20-26. között újra elindulunk a Zarándoktáborba. Idén egy új helyszínt járunk végig a Tata-Vértestolna-Péliföldszentkereszt-Dorog-Pilisszentlélek-Esztergom útvonalon. Jelentkezéshez és további részletekért kattintson!

KSZJ hírek

2024 . 01 . 18

Iskolakóstolgató a leendő első osztályosoknak

Kedves Szülők, a leendő első osztályosoknak és szüleiknek szóló programokért, kérem kattintson! A regisztrációhoz kötött eseményekre január 26-ig lehet jelentkezni (a kszj.hu oldal betöltésekor felugró ablak).

KSZJ hírek

2024 . 01 . 16

Központi írásbeli vizsga-információk

2024. január 20-án szombaton kerül sor a központi írásbeli felvételi megírására. A legfontosabb tudnivalókért kérem, kattintson!

KSZJ hírek

2023 . 12 . 22

Rajzpályázat eredményhirdetés

December 12-én, kedden iskolánk adott helyszínt a Boldog Gertrúd Központ Család- és Gyermekjóléti Szolgálata által kiírt rajzpályázat eredményhirdetésének. A díjátadón közreműködött Juhász Éva Rikovéra nővér, Bárándiné Jánossy Enikő Boldog Gertrúd Központ intézményvezetője, Bárdos Júlia művészettörténész és Várkonyi György képzőművészet tanárunk. Gratulálunk a pályázó tanulóinknak! Nézzék meg a képtárunkat is!

KSZJ hírek

2023 . 12 . 22

Dobogós helyezés a Bolyai Anyanyelvi Csapatversenyen

Nyolcadikosaink csapata kiválóan szerepelt a Bolyai Anyanyelvi Csapatversenyen. A körzeti fordulóban 3. helyezést értek el, és bejutottak az országos írásbeli döntőbe. A döntőben az induló 81 csapat között a 34. helyen végeztek. Gratulálunk a szép eredményhez! A csapat tagjai: Kisics Johanna, Csanaki Ádám, Szigeti-Bók Csenge, Széplaki Enikő.