KSZJ HÍREK

Meghívó Kaposi Gergely zongorahangversenyére

Szeretettel hívjuk a kedves érdeklődőket május 27-én (szombaton) Kaposi Gergely tanár úr 19 órakor kezdődő zongorahangversenyére
 

"Ahhoz, hogy egy Beethoven-szonátát valaki eljátsszon ROSSZUL,  hónapokig legalább napi nyolc órát kell gyakorolnia." (Major Tamás,  színész)
Nos, én megtettem a magamét, és most fenti idézet szellemében sok szeretettel hívlak titeket jövő szombaton 19 órakor a KSZJ aulájában a Beethoven-szonátára, és még sok más szép zongoradarabra, amihez sajnos nem találtam illeszkedő Major Tamás-idézetet.
Továbbá köszönettel vesszük felajánlásaikat amit egy új mobilpianínó vásárlására költünk majd!

Kaposi Gergely

KSZJ hírek

2023 . 05 . 23

Ultimate Frizbi Diákolimpia döntő

Május 19-én pénteken, Budapesten rendezték az általános iskolások számára kiírt Ultimate Frizbi Diákolimpia országos döntőit. Iskolánk 15 tanulója a II-es és a III-as korcsoportban versenyzett!

KSZJ hírek

2023 . 05 . 21

Művészeti nyílt nap

Nagy örömünkre szolgál, hogy sikeresen és alkotásban gazdagon zajlott az alapfokú képzőművészeti iskola műhely előkészítő nyílt napi foglalkozása.

KSZJ hírek

2023 . 05 . 17

Meghívó Kaposi Gergely zongorahangversenyére

Szeretettel hívjuk a kedves érdeklődőket május 27-én (szombaton) Kaposi Gergely tanár úr 19 órakor kezdődő zongorahangversenyére. Ugyanitt adományokat gyűjtünk mobilpianínó vásárlására.

KSZJ hírek

2023 . 05 . 16

Énekes iskolások martonvásári jutalomkirándulása

2023. május 23-án (kedden) az énekes iskolások Martonvásárra látogatnak. Az egész éves munkájukat megköszönve ének, játék, múzeumlátogatás lesz a program.

KSZJ hírek

2023 . 05 . 16

Zsámbéki metszetek kiállítás a KSZJ aulájában

Május 12-én, pénteken megnyílt a BME Építészettörténeti Tanszékének Zsámbék központját vizsgáló, feldolgozó kiállítása. A program a Külgazdasági és Külügyminisztérium, a Gül Baba Türbéje Öröskégvédő Alapítvány, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészettörténeti és Műemléki Tanszéke és Zsámbék Város Önkormányzata együttműködésében valósult meg.

KSZJ hírek

2023 . 05 . 15

Bozsik Intézményi Program focikupa záróforduló

2023.05.11-én, csütörtökön Tatabányán került megrendezésre a Bozsik Intézményi Program, idei utolsó zárófordulója amin 55 főnyi (köztük 42 KSZJ-s) zsámbéki iskolákba járó gyermek vett részt és a lány csapat is összeállt!

KSZJ hírek

2023 . 05 . 10

Gálakoncert az aulában

Kedves Érdeklődő, május 15-én, hétfőn 17 órától iskolánk növendékeinek szereplésével gálakoncertet tartunk a KSZJ aulájában. Várjuk szeretettel!

KSZJ hírek

2023 . 05 . 04

BME Építészkar hallgatóinak kiállítása a KSZJ-ben

Tisztelt Érdeklődők! Szeretettel hívjuk Önöket a BME Építészmérnöki kar, Építészettörténeti és Műemléki tanszék, 2022 őszi félévében készült hallgatói munkáinak kiállításmegnyitójára 2023. május 12. pénteken 17 órakor.

KSZJ hírek

2023 . 05 . 02

Díjat nyert Somogyi Zsuzsi KSZJ-s tanulók bevonásával létrehozott művészeti projektje

Somogyi Zsuzsanna, az ELTE rajztanári mesterképzés végzős hallgatójának iskolánkban megvalósított Kortárs-Kamasz projektje első díjat nyert az Országos Tudományos Diákköri Konferencián. Gratulálunk Zsuzsinak és a projektben résztvevő 10.b osztályos lányoknak! Az alkotásokat Képtárunkban is megtekintheti "KKN Romprojekt" néven!

KSZJ hírek

2023 . 05 . 02

Közös premontrei kirándulás

"Aki zarándokol, úton van. Aki zarándokol, jó úton van." Ezekkel a gondolatokkal indultunk útnak a Zsámbéki Premontrei Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium és a KSZJ diákjaival közösen a Budai hegységbe a július 23-án kezdődő Tihany-Pannonhalma zarándoktáborunkra való ráhangolódás céljából.