KSZJ HÍREK

Árváltozás az iskolai étkeztetésben

Tisztelt Szülők!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetre való tekintettel sajnos kénytelenek vagyunk árakat emelni. Az új tanévben már csak az alábbi árakon tudnak étkezést rendelni a gyerekeknek.

Reggeli: 206 Ft.
Ebéd: 691 Ft.
Uzsonna: 206 Ft.

A rendelés a megszokott módon történik mindig előző hónap 19- 26-dika között.

Kérem az időpontok pontos betartását. Az új diákok hamarosan megkapják a regisztrációhoz szükséges kódokat és információkat.

Aki kedvezményre jogosult, azokat a szülőket kérem hogy augusztus 16-dikáig a nyilatkozatokat kitöltve szíveskedjenek eljuttatni részünkre: e-mailben a gazd.iroda@kszj.hu-ra vagy személyesen az iskola portáján lehet leadni (ügyeleti időben, szerdánként 9:00-13:00 között). A nyilatkozat letölthető a honlapunkról ("Dokumentumok" legördülő menü) vagy elvihető a portáról.

Megértésüket köszönjük, további szép nyarat mindenkinek!

Üdvözlettel.:
Sárköziné Benő Edit

KSZJ hírek

2023 . 12 . 02

Járdányi Gergely világhírű bőgőművész koncertje a KSZJ-ben

Különleges koncertre hívjuk a kedves érdeklődőket dec. 7-én, csütörtökön 18 órára a KSZJ Iskolaközpont aulájába! Járdányi Gergely világhírű nagybőgőművész lép fel nálunk "In memoriam Giovanni Bottesini" előadásával, a belépés díjtalan.

KSZJ hírek

2023 . 12 . 01

Orient Enikő textilművész kiállításmegnyitó

Szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt a Takács Menyhért Galéria következő kiállításának, Orient Enikő textilművész munkáinak bemutatójára a zsámbéki KSZJ Iskolaközpont aulájába 2023. december 4-én, hétfőn 16 órára! A kiállítást Smohay András művészettörténész nyitja meg.

KSZJ hírek

2023 . 11 . 28

Cipősdoboz adománygyűjtő akció

Idén is sor kerül a hagyományos cipősdoboz adománygyűjtő akciónkra. Ezúttal az ajándékokat a Nemadomfel Házakba küldjük mélyszegénységben élő gyerekeknek. December 11-15. között hozhatnak be új vagy jó állapotú ruhát, játékot, könyvet, tartós élelmiszert cipősdobozban, aminek a tetejét és az alját kérjük, külön csomagolják be!

KSZJ hírek

2023 . 11 . 23

Belga Erasmus hét a KSZJ-ben

Az idei Erasmus+ programunk keretében 10 középiskolás diákot láttunk vendégül a belga Mellében található jozefita iskolából (Scholengemeenschap De Bron). A diákok egy hetet töltöttek a befogadó családoknál és vettek részt különböző programokon az iskola falain kívül és belül.

KSZJ hírek

2023 . 11 . 17

A 6.a osztály lelkigyakorlata

November 10-én és 11-én a 6. a osztály lelkigyakorlaton vett részt iskolánkban, amelyet összekötöttünk egy bent alvással. A lelkigyakorlatot a Szentjánosbogár közösség 6 fiatal tagja tartotta számunkra Csernyus Áron vezetésével.

KSZJ hírek

2023 . 11 . 15

Röplabda felkészülési torna

November 14-én iskolánk 4. korcsoportos leány röplabda csapatával egy felkészülési tornán vettünk részt. A torna bajnoka ellen szettet is tudtunk nyerni és nem volt messze a győzelem sem, csapatunk végül a negyedik helyet érte el.

KSZJ hírek

2023 . 11 . 15

Taize-i imaóra a Catharineumban

November 14-én a Catharineumban az egész iskola együtt énekelt és imádkozott a Taize-i imaórán. Köszönjük Ildikó néninek a szervezést, diákjainknak a dekorációt, tanárainknak és közreműködő előénekes és zenélő diákjainknak a méltó zenei megoldást.

KSZJ hírek

2023 . 11 . 09

Kaposi Gergely és Mohácsi Gabriella kamarazenei koncertje

Szerettel hívjuk a kedves érdeklődőket Kaposi Gergely és Hidasné Mohácsi Gabriella 2023. november 20-án, hétfőn 17 órakor kezdődő kamarazenei hangversenyére a KSZJ aulájába.

KSZJ hírek

2023 . 11 . 09

Márton napi felvonulás pénteken

2023.november 10-én, pénteken lesz a hagyományos Márton napi lámpás felvonulásunk. 16:15-től gyülekezünk a Kecskeparkban, 17 órától táncház a Catharineumban.

KSZJ hírek

2023 . 11 . 07

Rézsü takarítás a KSZJ udvarán

Október 28-án, az őszi szünet első napján, szombaton, az iskolakert Zichy tér felőli rézsüjének megtisztításán dolgoztak Kalmár Gitta kolléganőnk felhívására szülők és diákok. Tekintsék meg képeinket is a honlapon!