KSZJ HÍREK

Ideiglenes felvételi jegyzék, 2024/2025-ös tanév, 9. évfolyam

Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!
Felkerült honlapunkra a 9. évfolyamra jelentkezők ideiglenes felvételi jegyzéke. A felső menüsáv "Dokumentumok" legördülő menüjében vagy ide kattintva találják a lista linket.

Kérjük a listákat az alábbiak szerint értelmezzék:
„A felvételi követelményeknek megfelelt, rangsorolásra került.” - azt jelenti, hogy az általunk felállított szempontrendszernek a tanuló eleget tett, az így szerzett felvételi pontja alapján rangsoroltuk az adott tagozaton. Ez több diákot jelent, mint aki ténylegesen be tud kerülni, ugyanakkor nem tudjuk, hogy ki hányadik helyen jelölt meg minket. Az előző évek tapasztalata, hogy a lista elejéről éppen úgy kerültek be a tanulók hozzánk mint a közepéről vagy a végéről. Ez csak a győri felvételi központ végleges tájékoztatásából (2024. 04. 26.) fog kiderülni. 
„..., nem nyert felvételt" - azt jelenti, hogy a tanuló nem teljesítette az általunk felállított követelményeket, így az adott szakra a rendes felvételi eljárásban nem tudjuk felvenni.

KSZJ hírek

2024 . 04 . 19

Tavaszi ruhacsere

Idén tavasszal április 25-én, csütörtökön 14 órakor tartjuk a szokásos tavaszi ruhacsere programunkat az aulában 5-12. osztályos diákjaink részére. Az előtte való napokon (április 23-24.) tudod leadni a megunt vagy feleslegessé vált jó állapotú 5-10 ruhadarabot, hogy a többiből válogathass!

KSZJ hírek

2024 . 04 . 19

A Mozart koncert margójára

Az éves naptárban csütörtökön Mozart koncert szerepelt, de valójában Mozart ünnepen vehettünk részt a KSZJ Aulájában. Jól szervezett, játékos, minden érzékszervet gyönyörködtető vidám ünnepet tartottunk! Köszönet mindenkinek, aki részt vett benne! Külön köszönet jár Kalmár Gittának és Kaposi Gergőnek a szervezésért. Tegnap is jó volt KSZJ-s diáknak, tanárnak lenni!

KSZJ hírek

2024 . 04 . 15

Mozart koncert

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk a 2024.04.18-án 17 órakor, csütörtökön megrendezésre kerülő Mozart koncertre a KSZJ aulájában. Az interaktív előadásban közreműködnek többek között a KSZJ zenetagozatos diákjai, Kalmár Gitta és Kaposi Gergely zongoratanárok.

KSZJ hírek

2024 . 04 . 12

Népdaléneklési, vers- és prózamondó verseny

Március 21-én került megrendezésre iskolánkban a népdaléneklési, vers- és prózamondó verseny. Nagyon sok színvonalas előadás hallhattunk.

KSZJ hírek

2024 . 04 . 09

Temetői komposztáló láda

A 7. a osztály diákjai kísérleti jelleggel komposzt ládát készítettek a temetői komposztálható hulladék hasznosítására. Az ÖKO-iskolai program kiterjesztése ez, a környezet tudatosabb használatára, a felnőttek világát is bevonva a programba! Folyamatosan ellenőrzik majd, hogy sikeres-e a felhívás, és nem kerülnek-e bele a komposztba oda nem való anyagok.

KSZJ hírek

2024 . 04 . 09

Részt vettünk a Bozsik Intézményi futballtornán

Idei tanévünk első Bozsik Intézményi tornáján iskolánk alsó tagozata 4 évfolyamáról 41 fővel vett részt. A focitornát március 26 -án a Zsámbéki focipályán rendezték meg, amin a jó időnek köszönhetően is minden kis focista remekül érezhette magát.

KSZJ hírek

2024 . 03 . 29

Lelki nap Húsvét előtt

Ebben az évben Nagyszerdán tartottuk iskolánk lelki zarándok-napját. Az osztályok különböző helyszínekről indulva érkeztek a pátyi Szent II. János Pál templomba, ahol szentmisével zárult a program. Útközben meg-megállva a keresztúti állomásokról hangzottak el rövid elmélkedések. Reméljük jó készület volt ez a szent Három napra mindannyiunknak!

KSZJ hírek

2024 . 03 . 29

Óvoda indul a Zichy-kastély épületében!

A PREMONTREI REND ÖRÖMMEL TUDATJA, HOGY A KERESZTELŐ SZENT JÁNOS ISKOLAKÖZPONT MELLETT, A ZICHY-KASTÉLY ÉPÜLETÉBEN A 2024/2025-ÖS TANÉVTŐL ÚJ ÓVODÁT INDÍT ZSÁMBÉKON. Az Óvoda honlapja itt érhető el: https://kszjovi.hu/

KSZJ hírek

2024 . 03 . 27

Kertszépítés a KSZJ-ben, tegyünk a környezetünkért!

Április 13-án (szombaton) 9 órakor szeretettel várjuk a környezetünk szépítéséért tenni akaró szülőket és pedagógusokat a KSZJ zöldfelületeinek rendberakására! Szükséges kerti szerszámok: ásó, lapát, gereblye, kapa, metszőolló, ágvágó, talicska, kanna, kesztyű. Találkozó az iskola főbejáratnál. Eső esetén pótnap: április 20. (szombat) 9 óra.

KSZJ hírek

2024 . 03 . 21

Leány FairPlay focikupa

A 10. A/B osztályos lányainak Dunakeszin vettek részt a FairPlay kupa tavaszi fordulóján ahonnan bronzéremmel tértek haza! Gratulálunk nekik!