KSZJ HÍREK

Lelki nap Húsvét előtt

Ebben az évben Nagyszerdán tartottuk iskolánk lelki zarándok-napját. Az osztályok különböző helyszínekről indulva érkeztek a pátyi Szent II. János Pál templomba, ahol szentmisével zárult a program. Útközben meg-megállva a keresztúti állomásokról hangzottak el rövid elmélkedések. Reméljük, jó készület volt ez a szent Három napra mindannyiunknak!

KSZJ hírek

2024 . 04 . 19

Tavaszi ruhacsere

Idén tavasszal április 25-én, csütörtökön 14 órakor tartjuk a szokásos tavaszi ruhacsere programunkat az aulában 5-12. osztályos diákjaink részére. Az előtte való napokon (április 23-24.) tudod leadni a megunt vagy feleslegessé vált jó állapotú 5-10 ruhadarabot, hogy a többiből válogathass!

KSZJ hírek

2024 . 04 . 19

A Mozart koncert margójára

Az éves naptárban csütörtökön Mozart koncert szerepelt, de valójában Mozart ünnepen vehettünk részt a KSZJ Aulájában. Jól szervezett, játékos, minden érzékszervet gyönyörködtető vidám ünnepet tartottunk! Köszönet mindenkinek, aki részt vett benne! Külön köszönet jár Kalmár Gittának és Kaposi Gergőnek a szervezésért. Tegnap is jó volt KSZJ-s diáknak, tanárnak lenni!

KSZJ hírek

2024 . 04 . 15

Mozart koncert

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk a 2024.04.18-án 17 órakor, csütörtökön megrendezésre kerülő Mozart koncertre a KSZJ aulájában. Az interaktív előadásban közreműködnek többek között a KSZJ zenetagozatos diákjai, Kalmár Gitta és Kaposi Gergely zongoratanárok.

KSZJ hírek

2024 . 04 . 12

Népdaléneklési, vers- és prózamondó verseny

Március 21-én került megrendezésre iskolánkban a népdaléneklési, vers- és prózamondó verseny. Nagyon sok színvonalas előadás hallhattunk.

KSZJ hírek

2024 . 04 . 09

Temetői komposztáló láda

A 7. a osztály diákjai kísérleti jelleggel komposzt ládát készítettek a temetői komposztálható hulladék hasznosítására. Az ÖKO-iskolai program kiterjesztése ez, a környezet tudatosabb használatára, a felnőttek világát is bevonva a programba! Folyamatosan ellenőrzik majd, hogy sikeres-e a felhívás, és nem kerülnek-e bele a komposztba oda nem való anyagok.

KSZJ hírek

2024 . 04 . 09

Részt vettünk a Bozsik Intézményi futballtornán

Idei tanévünk első Bozsik Intézményi tornáján iskolánk alsó tagozata 4 évfolyamáról 41 fővel vett részt. A focitornát március 26 -án a Zsámbéki focipályán rendezték meg, amin a jó időnek köszönhetően is minden kis focista remekül érezhette magát.

KSZJ hírek

2024 . 03 . 29

Lelki nap Húsvét előtt

Ebben az évben Nagyszerdán tartottuk iskolánk lelki zarándok-napját. Az osztályok különböző helyszínekről indulva érkeztek a pátyi Szent II. János Pál templomba, ahol szentmisével zárult a program. Útközben meg-megállva a keresztúti állomásokról hangzottak el rövid elmélkedések. Reméljük jó készület volt ez a szent Három napra mindannyiunknak!

KSZJ hírek

2024 . 03 . 29

Óvoda indul a Zichy-kastély épületében!

A PREMONTREI REND ÖRÖMMEL TUDATJA, HOGY A KERESZTELŐ SZENT JÁNOS ISKOLAKÖZPONT MELLETT, A ZICHY-KASTÉLY ÉPÜLETÉBEN A 2024/2025-ÖS TANÉVTŐL ÚJ ÓVODÁT INDÍT ZSÁMBÉKON. Az Óvoda honlapja itt érhető el: https://kszjovi.hu/

KSZJ hírek

2024 . 03 . 27

Kertszépítés a KSZJ-ben, tegyünk a környezetünkért!

Április 13-án (szombaton) 9 órakor szeretettel várjuk a környezetünk szépítéséért tenni akaró szülőket és pedagógusokat a KSZJ zöldfelületeinek rendberakására! Szükséges kerti szerszámok: ásó, lapát, gereblye, kapa, metszőolló, ágvágó, talicska, kanna, kesztyű. Találkozó az iskola főbejáratnál. Eső esetén pótnap: április 20. (szombat) 9 óra.

KSZJ hírek

2024 . 03 . 21

Leány FairPlay focikupa

A 10. A/B osztályos lányainak Dunakeszin vettek részt a FairPlay kupa tavaszi fordulóján ahonnan bronzéremmel tértek haza! Gratulálunk nekik!